Hinza väska Mumin, liten ljusblå

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1911091
Delbetala från 17 kr/mån Mer info
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Hinzaväska i färgen ljusblå från Hinza. Hinzaväskan har en klassisk och stilren form i kombination med stor användarbarhet vilket gör att den passar in var som helst. Väskan ingår i Moomin-kollektionen som består av två stora och tre små Hinzaväskor med olika figurer från Mumintrollets härliga värld.

Denna väska tillhör även Green Plastic-sortimentet vilket är ett klimatsmart val. Väskan består av så kallad grön plast gjord av den förnyelsebara råvaran sockerrör. När sockerrör växer upptar de koldioxid från vår atmosfär. Om grön plast av sockerrör förbränns frigörs koldioxiden tillbaks till atmosfären. I och med att mängden koldioxid inte ökar, vilket sker vid förbränning av vanlig plast från fossila råvaror, påverkas inte klimatet på vår jord.

Egenskaper:

Smart förvaring i hemmet, på kontoret eller i trädgården
Färgglad inredningsdetalj
Motiv med mumintrollet
Tillverkad av grön polyetenplast från sockerrör
Tillverkas i Hillestorp, Småland
Rymmer 7,5 liter
Hinzaväskan är en praktisk, stilren svensk designklassiker med användningsområden som endast begränsas av fantasin. Ergonomiskt utformad med bekväma handtag och bärvikten är nära in på kroppen som gör att den är skonsam mot rygg och axlar. Tillverkad i slitstark återvinningsbar plast gjord av sockerrör med nitar i förnicklad mässing. Den klassiska väskan uppskattas av alla, män såväl som kvinnor, unga som gamla. Den är stapelbar, vattentät och man kan lätt rengöra väskan genom att bara skölja av den med vatten.