Pillivuyt Stekfat Nr 1, Vit L24cm B14,5

Pris:
529 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
220324
Delbetala från 31 kr/mån Mer info
Antal:

Pillivuyt Stekfat Nr 1, Vit L24cm B14,5

Alla delar är ugnsfasta och särskilt välägnade till mikrougn - även direkt från frys till ugn (från -30°C till +350°C). Glasyren är garanterat fri från bly och kadmium, samt syrafast, så färgen ändras inte, och den är helt oporöss - d.v.s mycket hygienisk och lätt att rengöra.

Hållbar kvalitet i världsklass!

Pillivuyts filosofi var från allra första början att skapa vackert och hållbart porslin. Ett hantverk som uppfyller såväl professionella kockars som privata matälskares krav på kvalitet i vardagen – både i köket och på matbordet.
Tack vare dessa krav är Pillivuyts porslin i en klass för sig. Det är framtaget i samarbete med de bästa och mest passionerade kockarna inom olika specialområden och uppfyller de högsta kraven, oavsett om dessa gäller funktion, hållbarhet eller design.
Porslinet framställs av fältspatporslin med ett högt innehåll av fältspat och kvarts. Fabrikens unika porslinsmassa, i kombination med en extremt hård glasyr, gör porslinet extra motståndskraftigt mot stötar och slag.
Allt porslin från Pillivuyt bär en särskild stämpel i botten. Det är fabrikens kvalitetssäkring och garanterar att porslinet uppfyller de stränga krav som Pillivuyt har ställt i generationer.