CTX stekpanna 20+28 cm i dubbelomslag

Ord. pris: 
3 798 kr
Rea:
1 999 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
SP-65202803
Delbetala från 92 kr/mån Mer info
Du sparar: 
1 799 kr (47%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Set som består av två stekpannor, 20 och 28 cm, från Scanpan CTX. CTX är serien med marknadens tuffaste beläggning och en optimal värmespridning.
 
SCANPAN CTX
Scanpan CTX är lyx i slimmad, minimalistisk design. Två år i rad har seriens stekpanna tagit hem segern i Aftonbladets stora stekpannetest. Utsidan har en elegant borstad finish i rostfritt stål och insidan har en non-stickbeläggning, som till och med tål att du använder stålredskap i pannan. Beläggningen som kallas Stratanium är inte bara tuff, den är dessutom helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick beläggning utan de farliga ämnena PFOA och PFOS. 

Samtliga stek- och kokkärl i CTX-serien är uppbyggda av fem lager av rostfritt stål varvat med aluminium. Konstruktionen ger bästa möjliga värmespridning. Tillsammans med lagren av Stratanium består produkterna av sju lager. CTX står för ”Ceramic Titanium Extreme”, ett namn som signalerar att denna serie är i en klass helt för sig. CTX fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.