BERNADOTTE, VAS, STOR

Pris:
1 399 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
024-10014922
Delbetala från 65 kr/mån Mer info
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
De elegant räfflade linjerna från Art Deco-perioden är applicerad med perfektion på den här tidlösa, skandinaviska designvasen. Resultatet är en Georg Jensen-klassiker: slående, modern och med en design som känns igen direkt.
Bernadotte-vasen lyfter alla borddukningar och skapar nytt liv i dina blomarrangemang.
De första produkterna i Bernadotte-kollektionen lanserades under senare delen av 1930-talet. De designades av prins Sigvard Bernadotte som har varit en av Georg Jensens mest populära samarbetspartners. Han var väldigt inspirerad av funktionalismen, och hans eleganta och diskret dekorerade stil moderniserade designvärlden.
Bernadotte-vasen är tillverkad av rostfritt stål och handpolerad till perfektion. Vasen finns i två storlekar: Medium och Large.

Varunummer:10014922
Material: Rostfritt stål
Produkterna bör inte diskas i diskmaskinen. Vi rekommenderar att knivar, bestick, skålar och tallrikar rengörs direkt efter användning. Framför allt matvaror som innehåller mycket syra bör tas bort omgående eftersom det kan skada och fläcka ytan. Det inkluderar bland annat citrusfrukter, senap, ketchup, olja, vinägerdressing, spenat och rabarber. Rengör med varm vatten och milt diskmedel. Skydda ytan genom att bara använda borstar med mjuka borsthår eller en mjuk trasa.
Mått: H: 260 mm. Ø: 120 mm.
Designår: 2018
Lanseringsår: 2019
Kollektion: Bernadotte